Skip to main content

Empresa familiar amb tradició de 3 generacions

Lluís Sauleda

Al cor de la nostra història troba un llegat únic que ha estat transmès a través de tres generacions. La nostra empresa familiar, fundada fa més de seixanta anys per Lluis Sauleda, ha estat modelada per la passió, l’esforç i la dedicació de cada membre de la família que ha contribuït al seu creixement i èxit.

Tot va començar a la dècada de 1950, quan eamb una visió audaç i un esperit emprenedor, va fundar a nostra empresa en un petit racó de la ciutat. Amb valentia i determinació, van construir el negoci des de zero, enfrontant desafiaments innumerables i superant obstacles que van sorgir en el seu camí. La seva dedicació incansable i el compromís amb la qualitat van cimentar les bases del que som avui en dia.

Amb el pas del temps, l’empresa va prosperar i es va convertir en una referència en el sector. A la dècada de 1980, Ferriol Sauleda va agafar les regnes de la companyia, heretant la passió i els valors inculcats. Aprofitant les oportunitats del mercat i adaptant-se als canvis tecnològics, van dur l’empresa a nous horitzons.

Avui en dia, és el nostre torn, la tercera generació, de mantenir viu el llegat familiar. Al front d’aquesta tercera generació està la Sara Sauleda, que se sent orgullosa de seguir l’exemple dels seus predecessors i d’honrar l’herència que han deixat. El nostre compromís amb l’excel·lència, la innovació i el servei al client segueix sent el pilar fonamental de la nostra empresa.

Valors de l’empresa

Qualitat

Passió

Excel·lència

Resolució de problemes